Hovedsiden    Vi tilbyr    Aktiviteter    Mediumskap    Healing    Hvem er vi    Kontakt    Lenker

Hvem er vi

 

Vår felles interesse for det spirituelle har ført oss sammen. Dette har resultert i Sarona spirituelle senter. Her ønsker vi å dele våre erfaringer med dere, samt skape nye spirituelle opplevelser.

 

Nina, Jeg er 44 år og jobber som intensivsykepleier. Siden jeg var barn har jeg hatt opplevelser som var vanskelig å dele med andre. Jeg hadde fremtidssyn og kunne lese andre mennesker. Dette har jeg båret med meg og i de senere år valgt å utvikle etter å ha truffet likesinnede.
Jeg er sertifisert medium gjennom NSF og har Reiki 1. Nå holder jeg på med prestestudiet i NST.

 
     
 

Asbjørn, Jeg er 48 år og jobber som leder innen IT. Helt siden barndommen har jeg vært annerledes uten egentlig å forstå hvordan. I voksen alder har jeg oppdaget at jeg har spesielle evner og valgt å utvikle disse.
Jeg er sertisifsert Holistisk Healer gjennom NSF og har Reiki 1. Nå holder jeg på med prestestudiet i NST.

 
     
 

Gro, Jeg er 36 år og jobber sammen med Nina som intensivsykepleier. Som barn var jeg mye i min egen verden og fikk høre at jeg hadde for mye fantasi. Jeg interesserte meg tidlig for det alternative. Som ung begynte jeg å lese mennesker og kommunisere med ånder. I møte med Asbjørn og Nina har mine evner blitt forsterket og mitt ønske om å jobbe med dette har blitt oppfylt.
Jeg har flere kurs i mediumskap og jobber mot sertifisering i NSF, jeg har også Reiki 1.