Hovedsiden    Vi tilbyr    Aktiviteter    Mediumskap    Healing    Hvem er vi    Kontakt    Lenker

Mediumskap

 

Reading

 

I reading bruker vi  vår klarsynte evne til å lese hvor du kommer fra, hva du har opplevd, og hvilke valg du står overfor. Vi leser også i tarot- engle- og dyrekort. Dette kan gi deg en ny selvinnsikt og dypere forståelse av hvem du er og hvilke muligheter du har i livet ditt.

 

Kanalisering

 

Kanalisering er kommunikasjon med ånder. De kan kommunisere med oss via alle sansene også det indre øyet. Åndene som kommer igjennom  har ofte en nær tilknytning til deg enten som familie, nære venner eller hjelpere. Da dette er energier, hender det også at vi får kontakt med personer i live. Ofte kommer de med et budskap, dette kan være en hilsen, personlig støtte eller rett og et slett råd.

 

Husrens

Flere opplever uforklarlige hendelser eller tunge energier i hjemmet sitt. Sint, trist, sliten eller irritabel er følelser du eller dere kan oppleve når dere bor i et hus med åndelig aktivitet. Andre opplever uforklarlige hendelser, som dører som smeller igjen, kulde, lyder og ting som flytter på seg. Dette kan være en uavklart konflikt eller en som ikke har gått over til den andre siden. Da kan vi hjelpe deg med dette og også gi huset beskyttende energi i form av lys og kjærlighet.